01.01. - 31.03.2021

MUUTTO

Galleria MABD muuttaa Kolmiotaloon keväällä 2021! 

Galleriatila on vielä remontissa, mutta tavoitteemme on muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa ja aloittaa näyttelytoiminta huhtikuussa.

Ennen uuden galleriatilan avajaisia pidämme talvitauon ja olemme kiinni tammi-maaliskuun ajan. Talvitauon aikana voit edelleen ostaa taidetta sekä nauttia taiteesta välityksellämme. Löydät kuvia vuosien 2018-2020 näyttelyistä menneet näyttelyt -sivulta ja somekanavistamme: Instagram & Facebook.

Lokakuussa 2018 alkanut galleriatoimintamme Tuomitalossa päättyi syksyn 2020 näyttelykauteen. Tuomitalossa ehdimme pitää yhteensä 39 erilaista näyttelyä, 13 Galleriakävelyä sekä erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joiden avulla olemme voineet tarjota herkullisen kattauksen kotimaista ja kansainvälistä kulttuuria galleriavieraillemme. Sanoimme haikein mielin hyvästit Tuomitalolle, mutta odotamme jo innolla muuttoa uuteen galleriatilaan, joka mahdollistaa galleriamme läpivuotisen toiminnan ja nykytaiteen monipuolisen esittelyn. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista näyttelyistämme, niin silloin kannattaa liittyä postituslistallamme.

Uusi osoitteemme on Torikatu 4, 90100 Oulu.