Galleria MABD

Galleria MABD sijaitsee historiallisessa Tuomitalossa Kajaaninkatu 25, Oulu. Kaksikerroksinen galleria tarjoaa upeat puitteet järjestää mieleenpainuvia näyttelykokonaisuuksia.

Alunperin siirtomaatavarakaupaksi suunnitellun Katugallerian isot ikkunat tekevät siitä hyvin valoisan. Isot ikkunat tuovat myös näyttelyt hyvin esille oululaiseen katukuvaan läpi vuorokauden. Katugalleria muodostuu kahdesta huoneesta, joiden huonekorkeus on 3,2 m.

Alakerran Kellarigalleria on tunnelmallinen kaksihuoneinen galleriatila, jonka huonekorkeus on 2,7 m. Valkoiseksi maalattu tiiliseinä luo oman tunnelmansa galleriatilaan. Kellarigalleriaan saa luotua intiimit näyttelykokonaisuudet.

Galleriamme on vuokrattavissa kokonaisuudessaan tai kerroksittain. Me emme vuokraa pelkästään galleriatilaa ja näyttelypäivystystä, vaan panostamme myös näyttelyiden aktiiviseen markkinointiin. Katugalleriamme isojen ikkunoiden ansiosta näyttelymme ovat esillä Oulun keskustan katukuvassa ympäri vuorokauden ja läpi koko viikon.

Galleriatila on myös vuokrattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Upea galleriatila sopii asiakastapahtumiin, koulutuksiin, näytöksiin, showroomiksi, pop-up-myymäläksi tai erilaisten perhejuhlien, pikkujoulujen ja vuosipäivien viettopaikaksi.

Hinnat

  • Katugalleria: 1550 € (summa sisältää alvillisen näyttelypalvelun osuuden 400 €) + alv (24%) 96 €.
  • Kellarigalleria: 750 € (summa sisältää alvillisen näyttelypalvelun osuuden 350 €) + alv (24%) 84 €.
  • Koko galleria (Katugalleria ja Kellarigalleria): 2000 € (summa sisältää alvillisen näyttelypalvelun osuuden 400 €) + alv (24%) 96 €.
  • Välityspalkkio 30%.

Lisätietoja galleristi Hanna Manniselta joko puhelimitse 040 1780 980 tai sähköpostilla hanna@mabd.fi.

Tilavuokraus yritys- ja yksityistapahtumiin: Venuu.fi

360-kuvat

Katugalleria etuhuone

Spherical Image - RICOH THETA

Katugalleria takahuone

Spherical Image - RICOH THETA