Galleria MABD

Galleria MABD muuttaa uusiin tiloihin vuonna 2021. Tänä vuonna ehdit vielä käymään nykyisessä galleriatilassamme, joka löytyy historiallisesta Tuomitalosta Kajaaninkatu 25, 90100 Oulu.

Alunperin siirtomaatavarakaupaksi suunnitellun Katugallerian isot ikkunat tekevät siitä hyvin valoisan. Isot ikkunat tuovat myös näyttelyt hyvin esille oululaiseen katukuvaan läpi vuorokauden. Katugalleria muodostuu kahdesta huoneesta, joiden huonekorkeus on 3,2 m.

Alakerran Kellarigalleria on tunnelmallinen kaksihuoneinen galleriatila, jonka huonekorkeus on 2,7 m. Valkoiseksi maalattu tiiliseinä luo oman tunnelmansa galleriatilaan. Kellarigalleriaan saa luotua intiimit näyttelykokonaisuudet.

Galleriamme on vuokrattavissa kokonaisuudessaan tai kerroksittain. Me emme vuokraa pelkästään galleriatilaa ja näyttelypäivystystä, vaan panostamme myös näyttelyiden aktiiviseen markkinointiin. Katugalleriamme isojen ikkunoiden ansiosta näyttelymme ovat esillä Oulun keskustan katukuvassa ympäri vuorokauden ja läpi koko viikon.

Hinnat

  • Katugalleria: 1550 € (summa sisältää alvillisen näyttelypalvelun osuuden 400 €) + alv (24%) 96 €.
  • Kellarigalleria: 750 € (summa sisältää alvillisen näyttelypalvelun osuuden 350 €) + alv (24%) 84 €.
  • Koko galleria (Katugalleria ja Kellarigalleria): 2000 € (summa sisältää alvillisen näyttelypalvelun osuuden 400 €) + alv (24%) 96 €.
  • Välityspalkkio 30%.

Lisätietoja galleristi Hanna Manniselta joko puhelimitse 040 1780 980 tai sähköpostilla hanna@mabd.fi.

360-kuvat

Katugalleria etuhuone

Spherical Image - RICOH THETA

Katugalleria takahuone

Spherical Image - RICOH THETA