Tatsuo & Tamio Hoshika

Kaksi näkökulmaa – Suomi – Japani
7.-25.8.2019

Tulevat näyttelyt

 • 28.08 - 15.09.2019

  CHRISTELLE MAS - X-rays

  X-rays -teokset ovat tieteellisiä kuvausmenetelmiä hyödyntäviä valokuvakollaaseja, joissa Christelle Mas tutkii ihmisen suhdetta teknologiaan. Teokset yhdistelevät lääketieteellisiä valokuvia, magneettikuvia, pyyhkäisyelektronimikroskoopilla otettuja kuvia, röntgenkuvia, silmänpohjakuvia sekä piirtämistä ja kollaaseja.

  Lue lisää
 • 25.09 - 13.10.2019

  MAJ-LIS TANNER - Ruska

  Maj-Lis Tanner on hulluna ruskaan. Kun metsien, soiden ja tuntureiden väriloisto on upeimmillaan on hänen päästävä sinne vaeltamaan ja myöhemmin maalaamaan kokemaansa.

  Lue lisää
 • 16.10 - 03.11.2019

  ILKKA AHO - Näin minä sen näin

  Ilkka Ahon näyttely avaa yhden näkökulman maailmaa kohti, tulkittuna klassisen öljyvärimaalauksen asetelmagenren kautta. Aho on taiteilijana katsonut maailmaa ympärillään ja antaa tässä näyttelyssä asetelmaesineidensä kertoa tätä näkökulmaa eteenpäin, josta jokainen näyttelykävijä voi löytää oman näkemyksensä.

  Lue lisää
 • 16.10 - 03.11.2019

  ULLA PYHTINEN-MOILANEN - Ohikiitäviä hetkiä

  Ulla Moilanen-Pyhtinen on oululainen kuvataiteilija. Hän maalaa maisemia, muotokuvia ja erilaiset luontokokemuksia kokeillen jatkuvasti uutta. Hän pyrkii aina siihen, että valot, varjot, värit ja muodot vastaavat aiheen tuottamaa mielikuvaa. Moilanen-Pyhtisen öljyvärimaalaukset ovat esillä Kellarigalleriassamme.

  Lue lisää
 • 06. - 24.11.2019

  SYLVILAGUS - Tuo jänis - That rabbit

  Taidemaalari Sylvilagus maalaa akryylillä ja piirtää tussilla erikseen luonnostelematta, suoraan kankaalle tai paperille. Hänen teokset ovat intuitiivisia, imaginaarisia kuvia. Hänen maalauksissa aiheena on pääosin jänis.

  Lue lisää