Palvelut – Services

MABD on oululainen markkinointiviestinnän toimisto. Toimimme sujuvasti suomeksi ja englanniksi kotimaassa ja kansainvälisesti.

MABD is a marketing communications agency based in Oulu, Finland. We work fluently in Finnish and English in Finland and internationally.

Meiltä löydät monipuolisen kattauksen markkinointiviestinnän palveluita kotimaisiin tai kansainvälisiin tarpeisiisi. Erikoisosaamistamme ovat PR, sisällöntuotanto ja visuaalinen markkinointi.

Markkinointiviestinnän palveluistamme vastaa Hanna Manninen. Hän on tuloksia aikaansaava markkinointiviestinnän asiantuntija, joka ymmärtää miten eri mediat toimivat. Hanna on tehnyt B2B- ja B2C- markkinointiviestintää Oulusta, Lontoosta ja Helsingistä käsin vuodesta 1999 alkaen. Hanna nauttii kirjoittamisesta ja sisältöä hän tuottaa suomeksi ja englanniksi sekä digiin että printtiin. Hanna on myös Galleria MABD:n galleristi.

Visuaalisen markkinoinnin konsultointi- ja konseptointipalveluistamme vastaa vuorostaan Outi Manninen. Hän on toiminut kouluttajana vuodesta 2000 lähtien, sekä koulutusorganisaatioista käsin että yrittäjänä. Outi on visuaalisen markkinoinnin, palvelumuotoilun ja tuotteistamisen asiantuntijamme.

****

We offer a wide range of marketing communication services for your needs in Finland or internationally. We specialise in PR, content creation and visual marketing.

Hanna Manninen is in charge of our marketing communication services. She is a results driven marketing communication expert, who understands how different media work. Hanna has done B2B and B2C marketing communication from Oulu, London and Helsinki since 1999. Hanna enjoys writing and she produces content in Finnish and English for both digital and print. Hanna is also the gallerist of Galleria MABD.

Outi Manninen is in turn responsible for our visual marketing consulting and conceptualisation services. She has worked as a trainer since 2000, both in educational organisations and as an entrepreneur. Outi is our expert in visual marketing, service design and service development.