MABD

Manninen Art, Branding & Design on digimarkkinoinnin ja mediasuhteiden asiantuntija, markkinointiviestinnän kouluttaja sekä taiteeseen ja kulttuuriin liittyvien tapahtumien järjestäjä.

Yrityksen toiminnan ytimessä on Galleria MABD, joka esittelee kotimaista ja kansainvälistä nykytaidetta. MABD yhdistää perinteisen galleria- ja näyttelytoiminnan koulutuksiin, tapahtumiin, näytöksiin ja tilaisuuksiin. Galleriatoiminnan lisäksi MABD tarjoaa digimarkkinoinnin, markkinointiviestinnän ja visuaalisen markkinoinnin palveluita ja koulutuksia.

MABD on yhtä kuin kansainvälistä yritysmaailman kokemusta ja vahvaa markkinoinnin osaamista omaavat sisaret Hanna ja Outi Manninen. MABD on syntynyt eri puolille Suomea tehdyillä automatkoilla, jolloin sisaruksilla on ollut aikaa ideoida uusia toimintatapoja ja keskustella toiveista yrityksen kehityssuunnasta.

Hanna Manninen

Kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Brändinrakentaja. Myynninedistäjä. Digimarkkinoinnin asiantuntija. Sisällöntuottaja. Galleristi.

Erityisosaaminen: PR, sisällöntuotanto, tapahtumat ja taidenäyttelyt.

040 1780 980

hanna@mabd.fi

Outi Manninen

Kaupallisen ympäristön asiantuntija. Myymäläkonseptoija. Näyteikkunoiden ja esillepanojen suunnittelija ja toteuttaja. Muotoilija. Kouluttaja. Visuaalinen osaaja.

Erityisosaaminen: Visuaalinen markkinointi, koulutus, konseptointi ja somistustyöt.

040 1285 659

outi@mabd.fi