MABD

Manninen Art, Branding & Design on innovatiivinen ja inspiroiva markkinointiviestinnän palveluiden tarjoaja ja kouluttaja sekä taiteeseen ja kulttuuriin liittyvien tapahtumien järjestäjä.

Yrityksen toiminnan ytimessä on monenlaisiin tapahtumiin taipuva galleriatila historiallisessa Tuomitalossa. MABD yhdistää perinteisen galleria- ja näyttelytoiminnan koulutuksiin, tapahtumiin, näytöksiin ja tilaisuuksiin. Galleriatoiminnan lisäksi MABD tarjoaa markkinointiviestinnän palveluita, sisällöntuotantoa ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksia.

MABD on yhtä kuin kansainvälistä yritysmaailman kokemusta ja vahvaa markkinoinnin osaamista omaavat sisaret Hanna ja Outi Manninen. MABD on syntynyt eri puolille Suomea tehdyillä automatkoilla, jolloin sisaruksilla on ollut aikaa ideoida uusia toimintatapoja ja keskustella toiveista yrityksen kehityssuunnasta.

Hanna Manninen

Kansainvälisen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Brändinrakentaja. Myynninedistäjä. Digimarkkinoinnin asiantuntija. Sisällöntuottaja. Galleristi.

Erityisosaaminen: PR, sisällöntuotanto, tapahtumat ja taidenäyttelyt.

040 1780 980

hanna@mabd.fi

Outi Manninen

Kaupallisen ympäristön asiantuntija. Myymäläkonseptoija. Näyteikkunoiden ja esillepanojen suunnittelija ja toteuttaja. Muotoilija. Kouluttaja. Visuaalinen osaaja.

Erityisosaaminen: Visuaalinen markkinointi, koulutus, konseptointi ja somistustyöt.

040 1285 659

outi@mabd.fi