Koulutukset

Tarjoamme visuaalisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän koulutuksia ympäri Suomen. Toteutamme koulutuksia koulutuspäivinä, workshopeina, alustuksina ja puheenvuoroina.

Visuaalisen markkinoinnin koulutukset

Visuaalisen markkinoinnin koulutuksien tavoitteena on tuottaa osallistujalle sekä näkemystä että käytännön taitoja visuaaliseen markkinointiin.

Keskeiset koulutusaiheet

Esillepanotekniikat: Esillepanotekniikat ja välineistö myyvien esillepanojen toteuttamiseksi yrityksen toimitiloissa ja
messuilla.

Näyteikkuna: Perusperiaatteet näyteikkunasomistuksen ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen.

Tekstaus: Perinteisen mainostekstauksen tekniikka ja välineet. Tekstaustekniikat ja välineet erilaisille pinnoille (paperit, liitutaulut, lasi- ja peilipinnat).

Myymälä-some: Sosiaalisen median toimintaperiaatteet ja työkalut. Ideoita myymäläsi sosiaaliseen mediaan sekä näkyvyyden kasvattamiseen.

Tarjoamme koulutuksia puolen päivän tai kokonaisen päivän mittaisina.

Lisätietoja: Outi Manninen 040 1285 659 tai outi@mabd.fi

Markkinointiviestinnän koulutukset

Markkinointiviestinnän koulutukset tarjoavat osallistujille viimeisintä tietoa markkinointiviestinnän työkaluista ja trendeistä sekä uusia näkemyksiä yrityksen markkinoinnin ja viestinnän toteuttamiseen.

Keskeiset koulutusaiheet

PR: mediasuhteiden perusteet, lehdistötiedotteiden kirjoittaminen, messut ja tapahtumat suhdetoiminnassa, verkostoituminen.

Markkinointi: kansainvälinen markkinointi, digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media, markkinointiviestinnän työkalut.

Tarjoamme koulutuksia puolen päivän tai kokonaisen päivän mittaisina.

Lisätietoja: Hanna Manninen 040 1780 980 tai hanna@mabd.fi