Koulutukset

Tarjoamme markkinointiviestinnän ja visuaalisen markkinoinnin koulutuksia ympäri Suomen. Toteutamme koulutuksia etä- tai lähikoulutuksina, workshopeina, alustuksina ja puheenvuoroina sekä koulutuspäivinä. Räätälöimme koulutukset aina tarpeidesi mukaisesti.

Digimarkkinointi ja markkinointiviestintä

Digimarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän koulutukset tarjoavat osallistujille viimeisintä tietoa markkinointiviestinnän työkaluista ja trendeistä sekä uusia näkemyksiä yrityksen markkinoinnin ja viestinnän toteuttamiseen.

Keskeiset koulutusaiheet

Markkinointi: digimarkkinointi, sosiaalinen media, kansainvälinen markkinointi, markkinointiviestinnän työkalut ja hakukoneoptimointi.

PR: mediasuhteiden perusteet, lehdistötiedotteiden kirjoittaminen, messut ja tapahtumat suhdetoiminnassa, verkostoituminen ja tapahtumatuotanto.

Tarjoamme koulutuksia puolen päivän tai päivän mittaisina. Toteutamme myös laajempia koulutuskokonaisuuksia.

Lisätietoja: Hanna Manninen 040 1780 980 tai hanna@mabd.fi

Visuaalinen markkinointi

Visuaalisen markkinoinnin koulutuksien tavoitteena on tuottaa osallistujalle sekä näkemystä että käytännön taitoja visuaaliseen markkinointiin.

Keskeiset koulutusaiheet

Esillepanotekniikat: Esillepanotekniikat ja välineistö myyvien esillepanojen toteuttamiseksi yrityksen toimitiloissa ja messuilla.

Näyteikkuna: Perusperiaatteet näyteikkunasomistuksen ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen.

Tekstaus: Perinteisen mainostekstauksen tekniikka ja välineet. Tekstaustekniikat ja välineet erilaisille pinnoille (paperit, liitutaulut, lasi- ja peilipinnat).

Myymälä-some: Sosiaalisen median toimintaperiaatteet ja työkalut. Ideoita myymäläsi sosiaaliseen mediaan sekä näkyvyyden kasvattamiseen.

Tarjoamme koulutuksia puolen päivän tai päivän mittaisina.

Lisätietoja: Outi Manninen 040 1285 659 tai outi@mabd.fi