11. - 29.03.2020

OSAO Jalometalliala – Kipinästä syntynyt, tulella tehty

Pintojen heijastuksia, struktuuria, kontrastia, metalliin työstettyjä muotoja ja korukivien hehkua. Tarinoita, tunteiden paloa, intohimoa taiteeseen ja tekemiseen.

OSAO:n jalometallialan 10-vuotisjuhlanäyttely kokoaa yhteen useita eri tekijöitä ja tekniikoita juhlistamaan suomalaisen korun suunnittelua ja monimuotoisuutta.

 Korut on valmistettu hyödyntäen erilaisia korunvalmistustekniikoita. Yhdestä tekniikasta vastaa työpari tai -ryhmä, joka on muodostettu sekä artesaani- että kultaseppäopiskelijoista.

Kuinka eri ihmiset tulkitsevat samaa teemaa? Millaisia koruja syntyy, kun tekniikkana on perinteinen filigraani tai esimerkiksi vähemmän tunnettu anticlastic raising?

Näyttely on kiinnostava läpileikkaus alan koulutuksen suomasta monipuolisesta erityisosaamisesta sekä siitä, mitä korualan taitajat voivat tarjota Suomen käsityö- ja taidekenttään.

Raimo Törhösen Nature Morte -näyttely on esillä Kellarigalleriassamme 11.-29.3.2020.

Koronaviruksen vuoksi galleriamme on kiinni toistaiseksi ja näyttelymme ovat siirtyneet nettiin. Löydät lisää kuvia koruista ja niiden tekijöistä Instagramistamme.

Kaikki korut ovat myytävinä ja voimme tarvittaessa järjestää yksityisnäyttöjä. Lisätietoja: hanna@mabd.fi.